Keskustelutilaisuus

  • ke 15.5.2024 klo 1618
  • Karttula

Karttulan pitäjäraati ja Pohjois-Savon Kylät järjestävät avoimen keskustelutilaisuuden, jossa käsitellään Kuopion kaupungin säästötavoitteiden ja kouluverkkouudistuksen vaikutuksia maaseutualueen lapsiin ja nuoriin. Miten säilyttää kylien ja koulujen elinvoimaisuus säästöpaineiden keskellä ja varmistaa lasten ja nuorten hyvinvointi?

Keskustelutilaisuus pidetään Karttulan keskustassa keskiviikkona 15.5.2024 klo 16–18 ja toivomme mahdollisimman monen valtuutetun osallistuvan. Tapahtuma on osa Karttulan pitäjäraadin ja Pohjois-Savon Kylien yhteistyötä ja tarjoaa tietoa ja näkökulmia lähikoulujen tilanteesta niin Kuopiossa kuin koko Pohjois-Savon alueella.

Keskustelutilaisuus on kaksiosainen. Ensimmäinen tunti on Pohjois-Savon Kylien vastuulla, ja se sisältää Itä-Suomen aluehallintoviraston opetustoimen ylitarkastaja emeritus Kari Lehtolan puheenvuoron. Jälkimmäisen tunnin paneelikeskustelun vetää Karttulan pitäjäraati, ja siinä ovat äänessä paikalliset ihmiset.

Tervetuloa mukaan rakentavaan keskusteluun !


ZOOM-ohje:

 

Sulje kaikki ylimääräiset ohjelmat lähetyksen ajaksi.

Kun pääsen sisään Zoomiin, niin valitse ”Join with Computer Audio” jotta kuulet lähetyksen äänet. ”Join Audio” valinta löytyy myös Zoomin vasemmasta alakulmasta.


Jos sinulla ei ole Zoom sovellusta, tarjoaa selain sovelluksen lataamista. Sovellusta käyttäen yhteydet aina paremmat verrattuna selaimeen.

 

Osallistuminen selaimella:

Chrome ja Edge selaimet ovat parhaat vaihtoehdot.

Jos haluat osallistua selaimella, avaa linkki valitsemallasi selaimella. Tulet sivulle, jossa ehdotetaan Zoomin sovelluksen latausta, mutta pääset osallistumaan selaimella klikkaamalla ikkunan alalaidassa olevaa ”Join from Your Browser” -linkkiä.

 

Jos selaimella yhteydet heittelevät tai et kuule ääntä, niin kannattaa testata toista selainta.

 

Zoom-sovelluksen asentaja löytyy seuraavan linkin kautta:

https://zoom.us/download

 

 

Osallistuminen mobiililaitteella:

Jos haluat osallistua mobiililaitteella, niin lataa ilmainen ”ZOOM Cloud Meetings” sovellus laitteesi sovelluskaupasta ja osallistu sitä käyttäen.

Mobiilisovellus kysyy Meeting ID:tä. Meeting ID on 851 5660 6568