Kinahmi-Konttimäen nuorisoseurantalo

Kinahmi-Konttimäen Nuorisoseuran omistama entinen Konttimäen koulu sopii kokouksiin, syntymäpäiviin, leireihin ja moniin muihin tilaisuuksiin. Yhdistys vuokraa paljon erilaista kalustoa tilaisuuksiin.

Henkilömäärä: 100

Tilat: Juhlasali, luokkahuone, keittiö, wc, eteinen

Monitoimisali: 93m2 3,5m korkea 90 hlölle, Pöydät ja tuolit 80 hlölle, Nykyaikainen AV-tekniikka, Peilipuolapuut ja kattava liikuntavälinevarasto.

Kokous & keittiö: 30m2 16 hlölle, Nykyaikainen AV-tekniikka, Videotykki, valkokangas, internet-yhteys, sekä mahdollisuus etätyöskentelyyn. 

Erinomaisesti varusteltu keittiö, Ruokailuvälineet 80 hlölle. Mahdollisuus pitopalvelulle. 

Piha-alue: laaja parkkialue, erinomainen hiekkauimaranta, laituri, leikkipaikka, puucee, idyllinen maisema juhliin.

Tilat ovat ympärivuotisessa käytössä. Vuokraaja voi lisämaksusta ottaa liikunnan ohjausta ja muita lisäpalveluita, tutustu kohteeseen lisää nettisivuilta.

Iso luokka/liikuntatila, joka jaetaan/erotetaan liukuovella. Lisäksi pienempi luokkatila (lähinnä varastotilana), keittiö ja wc:t. Tuolit ja pöydät n. 100 hengelle. Keittiössä suurtalousuuni/hella, jääkaappi/pakastin, kylmiökaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikro. Astiat ja ruuanlaittovälineet 50 hengelle. Mahdollista lyhytaikainen majoitus patjoilla (max. 40 henk

Keittiö: Perusvarustelu, osa laitteista laitoskeittiötasoisia

Omistaja: Kinahmi-Kontimäen Nuorisoseura ry

Osoite: Sänkimäentie 252, 73350 Haluna

Vuokraus ja lisätiedot: kinahmikonttimaki@gmail.com

www.kinahmikonttimaki.net