Kinahmi-Konttimäen nuorisoseurantalo


Talon nimi:Kinahmi-Konttimäen nuorisoseurantalo
Kylä ja kunta:Konttimäki, Kuopio
Osoite:Sänkimäentie 252, 73350 Haluna
Yleisesittely:Hyväkuntoinen entinen kyläkoulu. Tiloissa voi järjestää juhlia, leirikouluja, kurssipäiviä yms. Mainio sijainti päällystetyn tien varressa. Matkaa Tahkolle 14 km, Nilsiän keskustaan 9 km ja Kuopion keskustaan 46 km.
Tilat ja varustus:

Monitoimisali: 93m2 3,5m korkea 90 hlölle, Pöydät ja tuolit 80 hlölle, Nykyaikainen AV-tekniikka, Peilipuolapuut ja kattava liikuntavälinevarasto.

Kokous & keittiö: 30m2 16 hlölle, Nykyaikainen AV-tekniikka, Videotykki, valkokangas, internet-yhteys, sekä mahdollisuus etätyöskentelyyn. 

Erinomaisesti varusteltu keittiö, Ruokailuvälineet 80 hlölle. Mahdollisuus pitopalvelulle. 

Piha-alue: laaja parkkialue, erinomainen hiekkauimaranta, laituri, leikkipaikka, puucee, idyllinen maisema juhliin.

Tilat ovat ympärivuotisessa käytössä. Vuokraaja voi lisämaksusta ottaa liikunnan ohjausta ja muita lisäpalveluita, tutustu kohteeseen lisää nettisivuilta.


Iso luokka/liikuntatila, joka jaetaan/erotetaan liukuovella. Lisäksi pienempi luokkatila (lähinnä varastotilana), keittiö ja wc:t. Tuolit ja pöydät n. 100 hengelle. Keittiössä suurtalousuuni/hella, jääkaappi/pakastin, kylmiökaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikro. Astiat ja ruuanlaittovälineet 50 hengelle. Mahdollista lyhytaikainen majoitus patjoilla (max. 40 henk)


Esteettömyys
Taloa ylläpitävä yhteisö:Kinahmi-Konttimäen Nuorisoseura ry
Lisätiedot ja varaukset:Seija Rissanen, puh. 050 5204898
www-osoite:https://www.kinahmikonttimaki.net/