Kangaslammin Kylätalo

Kangaslammin Kylätalon tiloja voi vuokrata erilaisiin kokouksiin, yksityistilaisuuksiin ja toimistotilaksi ympäri vuoden. Kylätalolla on nyt mahdollisuus myös etätöihin. Salissa on suuri näyttö kokouksia varten ja esimerkiksi elokuvailtojen järjestämiseen nuorille. Tiloista löytyy hyvät äänentoistolaiteet, joita voi vuokrata yksityistilaisuuksiin. Yhdistyksen kautta on mahdollista hankkia tilaisuuksiin pitopalveluita sekä järjestyksenvalvontaa. 


Kangaslammen koti- ja koulumuseoa ylläpitää Kangaslammin kyläyhdistys. Museo sijaitsee lähellä kylätaloa. Koti- ja koulumuseon rakennuksella on takanaan mielenkiintoinen historia, sillä se on rakennettu edellisen vuosisadan vaihteessa ja siinä on toiminut aikaisemmin mm. Adolf Markkasen kauppa, kahvila, meijeri, poliisin virka-asunto ja kunnantoimisto. 

Henkilömäärä: 30

Tilat: Sali, keittiö, pienempiä huoneita, wc

Tilat: Kangaslammin keskustassa sijaitseva n. 350 m2 rakennus. Rakennuksessa on vuokrattavia toimisto/toimitiloja yrityksille. Rakennuksessa on myös kokous/juhlatila johon mahtuu n. 30 henkilöä sekä penempi nuortentila peleineen.

Keittiö: Perusvarustus

Omistaja: Kangaslammin kyläyhdistys ry

Osoite: Sopulantie 4, 79480 Kangaslampi

Esite: http://www.kangaslamminkyla.fi/userfiles/downloads/Kyl%C3%A4talon%20kokoustilat.pdf

Vuokraus ja lisätiedot: olli-pekka.kahkonen@hotmail.com, 045 104 9664

Kangaslamminkyla.fi

Kuvia koti- ja koulumuseosta