Mustinmäki-talo

Mustinmäki-taloa voi vuokrata yksityistilaisuuksiin, sukujuhliin, syntymäpäiviin, kokouksiin ym. Astiasto löytyy 100:lle ja talolle on esteetön pääsy. Kokouksiin löytyy videotykki ja äänentoistolaitteet. Talon pihapiiristä lähtee reitti upealle Orinoron luontopolulle ja kauniita maisemia pääsee nauttimaan pihapiirin lähettyviltä. Talo sopii mainiosti esimerkiksi leirin tukikohdaksi. Piha-alueella on laaja parkkialue.

Mustinmäki sijaitsee Leppävirran kunnassa, Soisalon saaressa Heinävedentien varrella. Kylältä on matkaa Leppävirran kirkonkylään 16 km. Asukkaita kylällä on n. 90, ja heistä valtaosa on työikäisiä. Mustinmäkeen kuuluvat myös Tahvanalan, Orkomäen ja Hanhiahon alueet. Aitoa maalaiskylän tunnelmaa tuovat toimivat maatilat ja kaunis, etäälle avautuva maisema.

Mustinmäki on aktiivinen kylä, jonka tapahtumat keskittyvät entiselle kyläkoululle. 20.3.2015 pidetyssä seuran 85-vuotis juhlakokouksessa talon nimeksi valittiin Mustinmäki-talo.

Kylän toimintaa organisoi Mustinmäen MKS ry, joka osti Mustinmäen entisen koulukiinteistön keväällä 2014. Taloa voi nyt vuokrata myös yksityistilaisuuksiin: sukujuhliin, syntymäpäiviin, kokouksiin ym.

Henkilömäärä: 100

Tilat: Sali, keittiö, eteiskäytävä, ulkosauna

Keittiö: Perusvasrustelu, osittain teollisuuskeittiölaitteita

Omistaja: Mustinmäen kyläyhdistys ry

Osoite: Mustinmäentie 83, 79100 Leppävirta

Vuokraus ja lisätiedot: mustinmaki@gmail.com, htiitinen@gmail.com, 050 512 2835

www.mustinmaki.net