Salmitalo 

Soinilansalmi, Leppävirta

Osoite: Heinävedentie 2700, 79100 LEPPÄVIRTA

Yleisesittely:
Salmitalo on kauniilla rantatontilla Leppävirran ja Heinäveden kirkonkylien puolivälissä, aivan tien nro 534 varrella.
Talo on kyläyhdistyksen omistusaikana peruskorjattu koulutus-, leiri- ja juhlakäyttöön sopivaksi. Kaikki talon tilat on täysin remontoitu.

Salmitalon alakerrassa on kaksi erillistä salia, laitoskeittiö, eteinen ja wc-tilat, joissa on invavarustus.Tiloissa voidaan järjestää erilaisia tilaisuuksia. Niihin mahtuu käyttötarkoituksesta riippuen maksimissaan 150 henkilöä. Salmitalolla on ruoanvalmistus- ja tarjoiluastioita sekä ruoka-ja kahviastiastot vähintään n. 120 hengelle sekä piano ja äänentoistolaitteet.

Alakerrassa oleva asunto (2 huonetta, keittiö ja wc/suihkutila, 46 m2) on myös peruskorjattu. Asunnossa on yhteensä 6 vuodepaikkaa.Yläkerrassa on majoitustilat 30 henkilölle. Siellä on kaksi 15 henkilön majoitushuonetta, joissa on molemmissa wc/suihkutilat.

Tontilla on lisäksi varastorakennus (sisältää kesällä käytettäviä oleskelutiloja), rantasauna ja grillikatos sekä jätekatos.

Sauna on peruskorjattu, siinä on tilava puukiukaalla lämpiävä löylyhuone, suihkuilla varustettu pesuhuone, pukuhuone ja suuri osittaina lasitettu kuisti.

Rannassa on soutuvene, T-mallinen laituri ja 30 neliön ponttoonilaituri, jota voi käyttää esiintymislavana. Rantaan on kunnostettu nouseva katsomoalue.

Laajalta piha-alueelta löytyy myös kaksi lentopallokenttää, tavallinen- ja hiekkainen rantalentopallokenttä.


Tilat ja varustus:
Talossa on juhlasali (n. 100 hlöä), ruokasali, eteinen ja laitoskeittiö-tasoinen keittiö, wc -tilat inva- varustuksella sekä alakerran asunto ja yläkerran majoitustilat.

Taloa ylläpitävä yhteisö: Soinilansalmen kyläyhdistys ry

Lisätiedot ja varaukset:
Varauskirjaa hoitaa  Annikki Malkki, puh. 050-521 5957

www-osoite: www.soinilansalmi.net