Ala-Luostan Seurantalo

Ala-Luostan Maamiesseuran omistamaa Seurantaloa voi vuokrata tapahtumia ja juhlia varten. Tarjoiluastiasto on 100 hengelle ja hyvin varustellussa keittiössä on helppo toimia. Suuri sali näyttämöineen toimii hyvin tilaisuuksien keskipisteenä. Laajalla piha-alueella on erillisiä rakennuksia, joissa voi järjestää myyjäisiä ja suuriakin tilaisuuksia. Pihalta löytyy yleisessä käytössä oleva kota ja ulkohuussit. Piha-alueen vieressä on jalkapallokenttä ja frisbeegolfrata.

Seurantalo on vuonna 1904 Ala-Luostan kansakouluksi rakennettu tunnelmallinen hirsitalo. Se sijaitsee seututie 570 varrella Rautavaaran ja Juankosken puolivälissä. 


Henkilömäärä: 100

Tilat: Eteinen, sali, kahvio, keittiö, esteetön ekowc, kota

Tilat ja varustus tarkemmin: Näyttämöllä varustettuun saliin saa istumapaikat sadalle henkilölle. Nykyaikainen keittiö on varustettu sadan hengen kahvi- ja ruokailukalustolla. Kyläläisten yhteinen harrastetila muuntuu juhla- tai kokouspaikaksi sovittaessa, myös 24 hengen kota on käytettävissä. Harrastusmahdollisuuksia ovat sähly, jalkapallo, pesäpallo, beachvolley,frisbeegolf ja jousiammunta

Keittiö: Perusvarustelu, osa laitteista laitoskeittiötasoisia

Omistaja: Ala-Luostan Maamiesseura ry

Osoite: Alaluostantie 946, 73850 Ala-Luosta

Vuokraus ja lisätiedot: amanda.taskinen@outlook.com, Amanda Taskinen, 040 830 5914

https://alaluosta.yhdistysavain.fi/