Poukama

Palonurmen Nuorisoseuran omistama Poukama sijaitsee Kuopion pohjoisosassa. Talo soveltuu erinomaisesti juhlien järjestämiseen. Alakerrasta tilaa löytyy 120 henkilölle ja samalle henkilömäärälle on täydellinen astiasto. Keittön hella ja liesi on uusittu kesällä 2017. Yläkerta on hyvä paikka järjestää kokouksia tai pienempiä juhlia. Tila on varustettu videotykillä ja tv:llä. 

Palonurmen kylä on kaunis järvien ympäröimä kylä Kuopion pohjoisosassa. Matkaa kaupunkiin kertyy n. 75 km ja Nilsiän taajamaan reilut 20 km. Tahkovuori on Syvärin järven toisella puolella ja talvisin sinne pääsee jäätietä pitkin. Seurantalo Poukama on ahkerassa käytössä. Siellä pelataan sählyä ja sulkapalloa pari kertaa viikossa. Useat kansalaisopiston ryhmät ja muut erilaiset kerhot kokoontuvat talolla. Talomme soveltuu erinomaisesti juhlien järjestämiseen. Alakerrasta tilaa löytyy 120 henkilölle ja samalle henkilömäärälle on täydellinen astiasto. Keittön hella ja liesi on uusittu kesällä 2017. Yläkerta on hyvä paikka järjestää kokouksia tai pienempiä juhlia. Tila on varustettu videotykillä ja tv:llä.


Henkilömäärä: 120

Tilat: Kokoustila, sali, keittiöt, wc

Tilat: Poukamassa on sali, johon mahtuu 120 henkilöä; sali on myös sähly-/lentopallo- ym. pelikäytössä Yläkerrassa kahvio, johon mahtuu n. 30 henkilöä; varusteina kylmävitriini, pieni pakastin, kahvin- ja vedenkeitin. Lisäksi tilasta löytyy televisio, dvd- soitin, videotykki, kannettava tietokone ja väritulostin Alakerrassa keittiö, jonka varustuksena laitosuuni, laitoshella, astianpesukone, jää-viileäkaappi, ruokailuastiat ja kahvikupit 120 hengelle, paljon erilaisia tarjoiluastioita, kukkavaaseja, kaitaliinoja, valkoiset kangasliinat pöydät ja tuolit arkkupakastin kaasugrilli diskovalot ja kaiuttimet yläkerrassa iso parveke ja alakerrassa pieni lämmin varasto, jossa toimii pieni kuntosali Nuorisoseuralta voi vuokrata tiloja, kalusteita ja astioita sekä usein myös työntekijöitä tilaisuuksiin ja juhliin.

Keittiö: Alakerrassa laitoskeittiötasoinen varustelu

Omistaja: Palonurmen Nuorisoseura ry

Osoite: Palonurmentie 646, 73810 Palonurmi

Vuokraus ja lisätiedot: palonurmen.ns@gmail.com


www.palonurmennuorisoseura.fi