Hei kaikille! 

Täällä teille esittäytyy lyhyesti hankkeen kylätaidekoordinaattori Eeva Mölkänen. Olen työskennellyt monialaisissa ja monipuolisissa taideprojekteissa ohjaajana sekä taiteilijana. Koulutukseltani olen yhteisöpedagogi (AMK) sekä kuvataiteilija. Lempinimeni on Eepu, josta syntyi kotisivujeni nimi. Olen syntynyt ja asunut Pohjois-Norjassa sijaitsevalla pienellä saarella. Lapsena muutin Iisvedelle.

Työskentelen hankkeen ohella tiistaisin osa-aikaisena soveltavan taiteen ammattilaisena sote-alalla, jossa olen toiminut viimeiset kuusi vuotta. Ohjaan Sylva ry:ssa kuvataidetta yksilö- sekä ryhmäkuvataidetoimintaa syöpää sairastaville lapsille, nuorille, nuorille aikuisille ja heidän läheisilleen Kuopion yliopistollisen sairaalan lasten veri- ja syöpätautiosastolla ja verkossa valtakunnallisesti. Työ on ollut minulle erityisen merkityksellistä, ja toiminnassa olen voinut yhdistää sekä sote- että taidealan osaamistani.

Olen utelias, innovatiivinen, rohkea kokeilemaan uusia, erilaisiakin työtapoja tehdä ja toimia työkentällä. Reflektoin omaa työtäni, kehitän ja uskallan haastaa itseni uuden edessä. 

Minuun voi olla yhteydessä matalalla kynnyksellä sähköpostilla, soittamalla tai viestimällä. Tiistaisin en ole käytettävissä. 

Eeva Mölkänen

kylätaidekoordinaattori

Oma kylätaide-hanke

eeva.molkanen(at)pohjois-savonkylat.fi

050 549 0945


Toivotan kaikille luovaa hankevuotta ja ollaan kuulolla!


Eeva Mölkänen Oma kylätaide-hankkeen kuvataidekoordinaattori. Sylissä istuu cockerspanieli Luna.
Eeva Mölkänen Oma kylätaide-hankkeen kuvataidekoordinaattori. Sylissä istuu cockerspanieli Luna.