Ansiomerkit

Onko teidän kylällä henkilö, joka on toiminut pitkään kylätoiminnassa ja häntä tulisi muistaa kylätoiminnan eteen tehdystä työstä. Täyttäkää ansiomerkkilomake ja toimittakaa kyläasiamies Merja Kaijalle. 

Suomen Kylät ry:n sivuilta löytyy lisätietoja. 

https://suomenkylat.fi/suomen-kylat/yhdistys/ansiomerkit

SUOMEN KYLÄT RY:N ANSIOMERKKIEN HAKUOHJEET 1.1.2023 ALKAEN


PRONSSINEN ANSIOMERKKI

Myöntöoikeus: Maakunnalliset kyläyhdistykset tai Leader-ryhmät tai Suomen Kylät ry:n puheenjohtajalla tai toiminnanjohtajalla.
Kenelle: Vähintään 6 vuotta ansiokasta vapaaehtoistoimintaa kylien puolesta tai ansioitunutta vastuunkantoa Leader-ryhmän tai kyläliikkeen luottamus- tai toimihenkilötehtävissä.
Hakija toimittaa Suomen Kylät ry:lle marianne.liitela@suomenkylat.fi tilastointia varten tiedot, kenelle ansiomerkki myönnetään perusteluineen, ja ilmoittaa sekä laskutus- että postitusosoitteet.
Hinta: 30 € sis. postikulut.


HOPEINEN ANSIOMERKKI


Myöntöoikeus: Maakunnalliset kyläyhdistykset tai Leader-ryhmät tai Suomen Kylät ry:n hallitus.
Kenelle: Vähintään 12 vuotta erityisen ansiokasta toimintaa kylätoiminnan ja/tai Leader-ryhmän luottamus- tai toimihenkilötehtävissä. Saajalla on ollut merkittävä rooli kyläyhdistyksen toiminnassa ja/tai vahva kokemus Leader- ja/tai kyläliikkeen luottamus- tai toimihenkilötehtävissä.
Hakija toimittaa Suomen Kylät ry:lle marianne.liitela@suomenkylat.fi tilastointia varten tiedot, kenelle ansiomerkki myönnetään perusteluineen, ja ilmoittaa sekä laskutus- että postitusosoitteet.
Hinta: 60 € sis. postikulut.


KULTAINEN ANSIOMERKKI


Myöntöoikeus: Suomen Kylät ry hallituksella. Hakemukset toimitetaan hakulomakkeella https://forms.office.com/e/H664xkrAXS.
Hakija: Hakijana voi olla maakunnallinen kyläyhdistys, Leader-ryhmä tai Suomen Kylät ry:n hallitus tai jaosto. Kenelle: Erityisen painavat ansiot paikalliskehittämisessä ja Leader- ja/tai kyläliikkeen hallinnossa ja vaikuttamisessa. Valtakunnallisesti tai maakunnallisesti merkittävä ja näkyvä työ kylä- ja/tai Leader-toiminnan puolesta. Saaja ei voi olla Suomen Kylät ry:n hallituksen jäsen. Myönnetään hyvin säästeliäästi.
Hinta: 100 € sis. postikulut.