Uutiskirje 3 / 2020 julkaistu

19.3.2020

Nyt (20.3.) vihdoin saimme uuden sähköisen kyläkirjeen liikkeelle. Viime viikon perjantaina uutiskirjeemme oli napin painallusta vaille valmis lähtemään, mutta koronavirus-tilanteen muuttuminen astetta vakavammaksi muutti meidänkin uutiskirjeen sisällön. Tästä tilanteesta johtuen koronavirustilanne näkyy nyt kirjeessämme ja toki vaikuttaa koko yhdistyksemme toimintaan. 

Yhtä tärkeää kuin tässä tilanteessa on suojautua ja toimia kuten viranomaiset ja myös Tasavallan presidentti ohjeistavat, on jakaa tietoa (huom. luotettavasti kuten YLE). Me Pohjois-Savon Kylillä haluamme osaltamme auttaa siinä, että kaikki kylillä asuvat ihmiset saavat tietoa siitä, mistä apua on saatavilla näinä poikkeusaikoina.

Uutiskirjeestä löydät tietoa niin oman kuntasi kuin valtakunnallisista palvelunumeroista. Kysy rohkeasti apua tai lisätietoja! Nyt on tärkeää, että huolehdimme myös toisistamme ja annamme naapuriapua.  Pitäkää huoli, että tieto omalla kylälle kulkee auttajista / naapuriavunantajista. 

Ja loppuun lisää luettavaa tarjolle YLE:n sivuilta: Presidentti Niinistö vaatii koronarajoituksia uhmaavia ottamaan järjen käteen