Töitä Suomesta Oy auttaa, kun tarvitset työntekijöitä.

11.2.2021

Maaseudun elinvoima syntyy ihmisistä. Oikea ihminen oikeassa paikassa. Töitä Suomesta Oy auttaa, kun tarvitset työntekijöitä tai koulutusta omaan tai joko työntekijöiden tarpeeseen.

Osaava työvoima on koko Suomen maaseudun yhteinen etu. Tämä ajatus mielessä MTK:n, ProAgrian ja Suomen Kylien perustama yhtiö Töitä Suomesta Oy on laajentanut toimintaansa ja on nyt läsnä jokaisessa Suomeen maakunnassa.

Töitä Suomesta Oy:n toiminta pohjautuu yhdistelmään, joka syntyy laaja-alaisesta maaseututuntemuksesta ja työvoimapalveluosaamisesta. Yritys haluaa strategiansa mukaisesti toteuttaa unelmat työstä ja hyvästä elämästä maaseudulla sekä mahdollistaa suomalaisen maaseudun kestävän kasvun. Yrityksen visio on olla vuonna 2025 markkinajohtaja ja luotetuin maaseudun työvoimapalveluiden tarjoaja. Yhtiön onnistuessa tavoitteissaan, työllistyy maaseudulla entistä useampi ja maaseudun elinvoima kehittyy suotuisasti. 

Yritys on läsnä jokaisessa maakunnassa tarjoten paikallisia palveluita sekä työnantajille, että työnhakijoille. Palveluvalikoimaan kuuluvat erilaiset työnantajuutta tukevat palvelut, kuten esimerkiksi rekrytoinnit. 

Lisätietoa ja alueiden yhteyshenkilöt löytyvät yhtiön kotisivuilta www.töitäsuomesta.fi .