Pohjoissavolaisten seurojen ja yhdistysten maksuton tuki- ja neuvontapalvelu on avattu!

7.5.2020

Pohjois-Savon Liikunnan ESR-rahoitteinen, poikkeusoloihin rakennettu hanke on käynnistynyt ja hankkeen tuki- ja neuvontapalvelu toimii joka arkipäivä klo 12-15 juhannukseen saakka, sekä elokuun alusta syyskuun alkupuolelle.

Hankkeen neuvonta-asiantuntijan Pirjo Hulkon tavoitat puhelimitse numerosta 044 505 3168 ja sähköpostitse pirjo.hulkko@pohjois-savonliikunta.fi sekä Pohjois-Savon Liikunnan nettisivuille avatun chat-palvelun kautta, www.pohjois-savonliikunta.fi. Neuvontaa annetaan mm. yhdistysten taloudenhoitoon ja maksuihin, verotukseen, hallintoon, työnantajana toimimiseen, varainhankintaan, toiminnan rahoituskanaviin, ym. liittyvissä kysymyksissä. 

Kaiken kaikkiaan hankkeessa toteutetaan:
A. Kaikille pohjoissavolaisille seuroille ja yhdistyksille maksuttomat tuki- ja neuvontapalvelut sekä koulutuksellisten etäyhdistysiltojen sarja (5.5. alkaen)

B. Kaikille pohjoissavolaisille perheille ja nuorille avoimet ja maksuttomat EtäSporttileiriviikonloput (la-su 16.-17.5. alkaen) ja haastetehtävät sekä etäliikunnan tarjontaa kokoava sivusto.

Lisätietoja hankkeesta niina.markkanen@pohjois-savonliikunta.fi / 050 322 3971.