Tiedätkö Pohjois-Savon Järjestöneuvoston?

11.2.2021

Pohjois-Savon järjestöneuvosto on kaikkien Pohjois-Savossa toimivien järjestöjen ääni. Järjestöneuvosto kokoaa alueen yhdistysten voimat ja asiantuntemuksen yhteen. Yhteistyöllä järjestöneuvosto vaikuttaa ja siten vahvistaa Pohjois-Savoa. 

Pohjois-Savon Järjestöneuvosto on järjestöjen virallinen neuvottelu- ja yhteistyötoimielin. Maakunnallisena vastinparina toimii Pohjois-Savon Liiton maakuntahallitus. Järjestöneuvostoon kuuluu 14 järjestöedustajaa ja heidän varaedustajansa sekä maakuntahallituksen nimeämät henkilöt. Lisäksi mukana kokoonpanossa on asiantuntiajäsenenä alueellisen HYTE-tiimin edustaja. Järjestöneuvostoon voidaan pyytää vierailevia asiantuntijoita. 

Järjestöneuvoston tehtäviä ovat vaikuttamistoiminta maakuntatasolla, yhteistyön vahvistaminen järjestöjen välillä, sekä järjestöjen toiminnan näkyväksi tekeminen. 

Pohjois-Savon järjestöneuvosto järjestää kaikille pohjoissavolaisille järjestö- ja yhdistystoimijoille avoimen Järjestöfoorumi tilaisuuden 1-2 kertaa vuodessa. Seuraava Järjestöfoorumi on lauantaina 27.3.2021.

Järjestöneuvoston Facebook-sivulle pääset tästä linkistä.

Kaikille avoimen Facebook ryhmän löydät täältä.


Lisätietoja: 

Järjestöneuvoston puheenjohtaja Risto Kovanen, risto.kovanen(at)pohjois-savonliikunta.fi, p. 040 705 8897 
Järjestöneuvoston sihteeri Mika Saastamoinen, mika.saastamoinen(at)invalidiliitto.fi, p. 044 765 1375 

Resurssina järjestöyhteistyön toimintamallin kehittämiseksi Pohjois-Savoon on toiminut Pohjois-Savon Sosiaaliturvayhdistys ry:n hallinnoimaSakke – Pohjois-Savon järjestöyhteistyön kehittämishanke (2017-2020).

Lue lisää pohjoissavolaiset.fi sivustolta sieltä löydät linkit Järjestöneuvoston materiaaleihin.