Matkaparkista lisätuloja kyläyhdistykselle

4.5.2021

Tuleva kesä on karavaanimatkailun ennätyskesä Suomessa. Haluatteko tekin hyötyä tästä kasvavasta liikenteestä? 

Matkaparkki.com on suomalainen alusta / sovellus, mistä karavaanimatkailijat voivat varata itselleen matkaparkin ja yöpyä siinä luvallisesti sekä turvallisesti. Ajatuksemme on saada mahdollisimman paljon parkkeja ympäri Suomen, sillä matkaparkkien kysyntä on valtavassa nosteessa, samoin kuin karavaanimatkailun suosio. 
Parkki ei vaadi mitään alkuinvestointeja. Paikat voivat olla sähköistettyjä tai sisältää muita palveluita kuten esimerkiksi WC tai juomavesi, mutta nämä eivät ole missään tapauksessa pakollisia. Mikäli näitä palveluita löytyy, ne voidaan lisätä paikan hintaan.  Lue lisää Matkaparkista alla olevasta esityksestä, sieltä löytyy usein kysytyt kysymykset.

Paikan haltijan vastuulle ei jää muuta kuin lähettämiemme parkkikylttien kiinnitys sekä luvatuista palveluista huolehtiminen.

Tavoitteenamme on saada parkkeja laajasti ympäri Suomea niin, että missä tahansa matkailija kulkee, on aina saatavilla matkaparkki luvalliseen yöpymiseen.
Samalla tulee myös varmuus siitä, että yöpaikka todella löytyy, joka mahdollistaa myös tuntemattomiin ja uusiin paikkoihin kulkemisen. 

Lisätietoja Matkaparkista:
Elias Poukkula, elias@matkaparkki.comMatkaparkki.com
044 9935693, info.matkaparkki.com