Kyläasiamies Merja Kaija ”vapaalla” kyläasiamiestyöstä 1.8.-31.10.2023

6.7.2023

Nyt on aika lähteä kokeilemaan jotain uutta. Melkein 10 vuotta kylätyötä takana Pohjois-Savossa.              Olen lähdössä lainaan Pohjois-Savon hyvinvointialueelle hyvinvointikoordinaattorin sijaiseksi ajalle 1.8.-31.10.2023.  Olen vapaalla kyläasiamies työstäni kyseisen ajan. Meillä on nyt mahtava ja osaava porukka töissä Pohjois-Savon Kylät ry:llä, jotka jatkavat työtä teidän kylien kanssa.  Olen töissä tämän viikon eli tänään 6.7. ja huomenna 7.7.2023. Sitten lomailua väliin ja töissä 20.7.2023 ja 31.7.2023. Jos jotain asioita on kesken kyläasiamiehen kanssa niin nyt kannattaa olla yhteydessä.

Kyläkoordinaattori Sari Vainikainen jatkaa Oma kylätaide -hankkeen parissa, tekee Kylien yhteiset tilat -hankkeen sometusta ja ottaa sitten kylätoiminnan puolta enemmän haltuun syksyn aikana.

Kyläkoordinaattori Mira Koponen jatkaa Arjen turva ja Kylien yhteiset tilat -hankkeen jälkeen Hyvinvointialueen avustuksella koordinoiden virkistyspäiviä.

Toimistotyöntekijä Jorma Kokkonen tekee toimistohommia, laittelee laskuja eteenpäin, nostaa tapahtumia esille kotisivuillemme ja avustaa kyläasioissa.

Puheenjohtajana Henna Tiitinen ja varapuheenjohtajana Juha-Pekka Miettinen. Heihin voi myös olla yhteydessä, jos tarve vaatii.

Työntekijöiden ja puheenjohtajien yhteystiedot löydät täältä: https://www.pohjois-savonkylat.fi/ota-yhteytta/

 

Tämä on paras hetki sanoa teille kaikille kylätoimijoille sydämen pohjasta suuret kiitokset te ja me olemme tehneet hienoa työtä, kylätoiminnan edistämiseksi Pohjois-Savossa.

 

Merja Kaija, kyläasiamies

045 179 1070

merja.kaija@pohjois-savonkylat.fi