Koulutukset kuntoon - ossoominen mukkaan ylitti tavoitteet

2.12.2019

Pohjois-Savon Kylien ja Pohjois-Savon Liikunnan yhteinen hanke on nyt ohi. Suunnitelmissa oli tarjota 20 koulutusta, mutta niitäpä toteutui 36!  Koulutukset kuntoon - ossoominen mukkaan -hanke kiittää ja kumartaa kaikkia lokakuun lopussa päättyneessä hankkeessa mukana olleita.

Hanke toteutti suunnitellun kahdeksan (8) kehittämistyöpajan sijaan 20 kehittämistyöpajaa!  Mikäpä siinä, kun joustoa löytyy ja tarpeeseen halutaan vastata. Liikunnalliset pilotit taisi olla ainoa, mikä ei ylittänyt asetettua tavoitetta, mutta toteutti kunniakkaasti sen mitä piti. 

Mikäpä oli hanketta tehdessä, kun oli alusta asti selvää, että tarpeeseen ollaan vastaamassa. Koulutukset kuntoon – ossoominen mukkaan -hanke veti osallistujia ennätyksellisesti 184:stä eri yhdistyksestä! 

Osallistujatavoite paukkui yli, mutta ei haittaa. Koulutukset kuntoon – ossoominen mukkaan -hankkeen osallistujatavoite ylittyi, parempi kerralla enemmän kuin vähemmän. Kuulolla oltiin joko paikan päällä tai etänä. Yhdistystoiminnan taitoja kun voi kehittää useammalla tavalla. 

Mukavaa, kun olitte mukana!