Sakke-hanke vuonna 2021: Järjestöneuvosto uusiutui ja Pohjoissavolaiset.fi -ylläpito jatkuu

8.12.2020

Järjestöneuvoston syksyisen täydennyshaun myötä neuvosto täydentyi ja monipuolistui kahdeksalla jäsenellä. Järjestöneuvoston nykyisen kokoonpanon löydät täältä: Järjestöneuvosto. Järjestöneuvoston kokousmuistiot ja muut kokouksissa esitellyt asiat ovat julkisia ja löydettävissä täältä: Muistiot ja materiaalit Materiaaleista saa hyvän kuvan siitä, miten monipuolinen, vaikuttava ja hyödyllinen Järjestöneuvosto on niin jäsenilleen kuin koko Pohjois-Savon järjestökentälle. Seuraavan kerran Järjestöneuvostoon haetaan uusia jäseniä loppuvuodesta 2021, jolloin aukeaa haku 2022 alkavalle toimintakaudelle.

Järjestöfoorumi on Järjestöneuvoston organisoima, kaikille yhdistystoimijoille avoin tapahtuma, joka järjestetään 1-2 kertaa vuodessa. Seuraava Järjestöfoorumi pidetään la 27.3.2021 Kunnonpaikassa, sekä etäyhteyksin. Teemana on Yhdessä! ja painopiste pohjoissavolaisen järjestöyhteistyön esiintuominen ja tiivistäminen, yli kunta- ja toimialarajojen.


Pohjoissavolaiset.fi järjestötietopalvelua on syksyn aikana uudistettu ja sen käyttöä on pyritty helpottamaan. Yhdistysten on mahdollista, ja helppoa, ilmoittaa sivustolle yhteystietonsa, tapahtumansa, säännöllinen toimintansa, vapaaehtoistehtävät ja työpaikat kaikkien pohjoissavolaisten löydettäväksi, kootusti samasta paikasta. Ilmoittaminen tapahtuu joko rekisteröitymällä palvelun käyttäjäksi tai ilmoittamalla tiedot ylläpidolle avoimille lomakkeilla: Ilmoita. Kaikki ajankohtainen tieto julkaistaan myös palvelun kuukausittaisessa uutiskirjeessä, missä tiedot on jaoteltu paikkakunnittain.