Järjestöjen joulukuun tilannekuvakysely 30.11.-6.12. Pohjois-Karjala ja Pohjois-Savo

24.11.2020

Tällä uutisella haluamme nostaa esille SPR Savo-Karjalan piirin toteuttamaa kyselyä järjestö- ja yhdistystoimijoille. 

Kyselyn tavoitteena on kerätä tietoa järjestökentän auttamisvalmiuksista ja resursseista sekä niiden tekemistä havainnoista alueensa tai toimintakenttänsä avuntarpeesta toimitettavaksi viranomaisille.

Arvoisa järjestö- tai yhdistysaktiivi!


Järjestöjen joulukuun ja samalla vuoden viimeinen tilannekuvakyselyn vastauksia kerätään ensi viikolla 30.11.-6.12. osoitteessa https://www.lyyti.in/savokarjala_tilannekuva_joulukuu2020.



Toivomme mahdollisimman monen Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon alueen järjestöistä ja yhdistyksistä vastaavan kyselyyn, varsinkin kun nyt ollaan valtakunnallisesti sekä ainakin muutamissa alueemme kunnissa siirrytty koronan kiihtymisvaiheeseen. Viranomaiset ja kunnat vertaavat järjestökentältä saamaansa tilannetietoa omiin havaintoihinsa ja täydennämme omalta osaltamme ymmärrystä alueemme tilanteesta.


Ensi vuoden 2021 tilannekuvakyselyn toteutus on parhaillaan arvioitavana ja suunnittelussa. Alustavasti harkitsemme kyselyn toteuttamista parin kuukauden välein eli todennäköisesti helmi- ja huhtikuun alussa. Tiedotamme toteutuksesta järjestöille sekä aiempiin kyselyihimme vastanneille sähköpostitse etukäteen sekä julkaisemme aikataulut ja kyselylinkit  SPR Savo-Karjalan piirin nettisivulla https://rednet.punainenristi.fi/savo-karjala.


Em. sivuilta löytyvät myös syksyn aiempien kyselyiden koosteet, joista marraskuun kooste tämän viestin liitteenä.


Jos kyselyyn, tilannekuvaan tai koronatilanteeseen liittyen tulee kysyttävää, voitte olla yhteydessä SPR:n piiritoimistolle:

- Valmiussuunnittelija Markku Kasurinen, p. 040 560 2108

- Valmiuspäällikkö Mika Korppinen, p. 0400 648 268

- Piiritoimiston viikkopäivystäjä (arkisin klo 9-15), p. 0400 158 390

SPR Savo-Karjalan piiri kokoaa koronaepidemiaan liittyvää järjestöjen tilannekuvaa Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan alueilla. Järjestöjen tilannekuvan kooste on osa viranomaisten maakunnallista tilannekuvaa ja toimitetaan myös SPR:n valtakunnallisen koontiraportin mukana Sosiaali- ja terveysministeriölle (STM) sekä Valtioneuvoston (VN) tilannekeskukselle. Kyselyn kooste toimitetaan myös ainakin Joensuun ja Kuopion kaupungeille.