Avoimet Kylät -päivä 10.6.2023

26.5.2023

Suomen suurin kylätapahtuma on kesäkuussa! 

Muistakaa siis tehdä oman kylänne ilmoittautuminen kuntoon viimeistään nyt tämän viikon sunnuntaina eli 4.6.2023. Tänä vuonna uudistimme konseptia niin, että kylän ilmoittaminen tapahtuu yhdellä lomakkeella eli alla olevasta linkistä pääset suoraan ilmoittautumislomakkeelle:

https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=shZ94cWTWk2FXeO6NmCU4y5ScuJJYXpNqqq0ip08tNlUNUM0VUszRFJLS0FIS0UwMzZPT0VVOVk1OS4u

Kaikki Pohjois-Savon Avoimet Kylät -päivän kohteet löytyvät www.avoimetkylat.fi sivustolta ja kartta avataan kesäkuun alussa. 


Avoimet kylät -päivä järjestetään 10.6.2023 valtakunnallisesti jo yhdeksättä kertaa. Päivän tavoitteena on lisätä kylämatkailua ja samalla tuoda parrasvaloihin kylien monipuolista toimintaa. Tapahtumissa esitellään kyliä matkailijoille ja uusille mahdollisille asukkaille. Ohjelmana voi olla perinteisiä pihakirppiksiä, poniratsastusta, makkaranpaistoa, talkoita tai saunamaratoneja. Mikä on juuri teidän kylänne juttu?

Avoimet Kylät -päivän järjestävät yhteistyössä Suomen Kylät ry, maakunnalliset kyläyhdistykset, Leader-ryhmät, paikalliset yhdistykset ja aktiivit.

Tehdään yhdessä tästä Suomen suurin kylätapahtuma! Ilmoittaudu mukaan heti!

#avoimetkylät #ylpeydelläkylästä #TeeSeKylillä