Siilifolk ja kyydit kyliltä Siilifolkiin

  • ma-pe 4.8.7.2022

Kyydit Kyliltä Siilifolkiin

Siilifolkiin saadaan mahdollistettua tänä kesänä yhteiskyydit kyliltä ikäihmisille ja muille kyytiä tarvitseville ilmaiseksi. Kyydityksellä pääsee nauttimaan ilmaisesta päiväohjelmasta ja päiväohjelma löytyy Siilifolkin kotisivuilta. Istumapaikkoja festivaalia-alueelta löytyy, joten istuenkin voi nauttia tapahtuman esityksistä ja tunnelmasta. Ruokailut ja kahvituksen jokainen toki hoitaa sitten oma kustanteisesti. Ja jos tarve on piipahtaa kauppaan tai apteekkiin ei sekään ole kiellettyä. Kuljetukset tulevat tapahtuma-alueella noin 10.30 ja paluukyydit lähtevät 13.30.

Kyydit tarjotaan seuraavasti:

·       Maanantaina 4.7.2022 Läntinen Siilinjärvi (Kumpunen, Väänälänranta, Räimä, Koivusaari)

·       Keskiviikkona 6.7.2022 Pohjoinen Siilinjärvi (Pöljä, Kolmisoppi, Koivumäki)

·       Torstaina 7.7.2022 Itäinen Siilinjärvi (Kuuslahti, Pajulahti)

·       Perjantaina 8.7.2022 Eteläinen Siilinjärvi (Vuorela, Kasurila, Toivala, Jännevirta-Rissala)

Liisa Väätäinen, Siilifolkin Festivaali -johtaja iloitsee, että pitkäaikainen haave toteutuu viimeinkin tänä kesänä, kun saimme yhdistettyä voimamme Pohjois-Savon Kylät ry:n kanssa.

Pohjois-Savon Kylät ry:llä oli OLVI-säätiön ikäihmisten kuljetusrahoitusta käytettävä ja halusimme hyödyntää rahan tehokkaasti sellaiseen toimintaan, joka on ilmainen osallistujille, kertoo kyläasiamies Merja Kaija. Nyt vain kaikki tilaamaan kuljetus ja nauttimaan Itä-Suomen suurimmasta kansankulttuuritapahtumasta.

Kyyti tulee tilata ennakkoon Kangaslammin autolta. Reititykset tehdään sen mukaan, miten tulijoita kuljetukseen on, kertoo Kangaslammin Autolta Tero Martikainen.  Jokaiselle vahvistetaan vielä erikseen aika, jolloin kotoa tullaan hakemaan.

Kyytien tilaukset: Tero 040 765 3631 tai Heidi 050 3670784

Kuljetukset mahdollistavat: OLVI säätiö, Pohjois-Savon Kylät, Kangaslammin auto ja Siilifolk yhdessä.