Lokaali - Valtakunnallinen paikalliskehittäjien juhla

  • pe-su 26.28.8.2022
  • Lappeenrannan Rauhassa Saimaan rannalla

Lokaali on valtakunnallinen paikalliskehittäjien juhla. Tapahtumalla on jo pitkät perinteet: vuonna 2022 se järjestetään 35. kerran. Juhla järjestetään vuosittain eri maakunnassa, ja se on tapahtuma, johon kuuluu retkiä, työpajoja ja juhlallisuuksia. Osallistujia on yleensä pari sataa eri puolilta Suomea.

Yhdessä olon lisäksi Lokaalissa palkitaan Suomen Vuoden Kylä sekä kunniamaininnan saavat kylät, Vuoden Maaseutukasvo, Vuoden Maaseututoimija, Kylätoiminnan Tiennäyttäjä, Vuoden Nuori paikallistoimija sekä Vuoden Leader-Kylähanke.

Seuraava Lokaali kulkee nimellä Saimaa Lokaali ja se järjestetään 26.-28.8.2022 Lappeenrannan Rauhassa Saimaan rannalla. www.saimaalokaali.fi

Tervetuloa mukaan!

*  *  *  *

SAIMAA LOKAALI - TUUTHA SIEKII? 

Etelä-Karjalan Kylät ry järjestää 26.– 28.8.2022 Saimaa Lokaali - Valtakunnallisen paikalliskehittäjien tapahtuman ensimmäistä kertaa Etelä-Karjalassa. Elokuun lopulla Lappeenrantaan kokoontuu aktiivisia kylätoimijoita, Leader-ryhmien edustajia, maaseutututkijoita ja kaikkia paikalliskehittämisestä kiinnostuneita henkilöitä ja tahoja ympäri Suomen. 

 

Tapahtumakeskuksena toimii HolidayClub Saimaa Lappeenrannan Rauhassa. Tutustu aivonystyrät aluekehittämisen aallonpituuksille siirtävään sekä kokonaisvaltaisesti mieltä hivelevään ja inspiroivaan ohjelmatarjontaan osoitteessa: www.saimaalokaali.fi 

Tapahtuman yhteydessä järjestetään Capri-keskuksen alueelle KarjalaisTori. Tori antaa ilmaisen mahdollisuuden kaikille kylätoimijoille, pienyrittäjille, tuottajille ja yhdistyksille mahdollisuuden esitellä toimintaansa, myydä tuotteita tai esitellä kotieläimiä. 

Matkustaminen ja majoittuminen 

Voit ilmoittautua myös osanottajaksi päivien ohjelmistoon. Lisätietoja voit kysyä sähköpostilla ekkylat.toimisto@gmail.com tai puh. 050 598 6978. Tapahtuman verkkokauppa on avoinna ja aikaisen ostajan edullisemmat early-bird -liput ovat myynnissä 27.6. asti. Verkkokauppaan pääset tästä. Junalippujen ostajat huomioikaa, että tapahtuma järjestetään Rauhassa, joka sijaitsee lähempänä Imatran keskustaa kuin Lappeenrantaa, joten junaliput kannattaa ostaa Imatralle.  

Jokainen hoitaa majoitusvaraukset itse. Majoitusvaraukset tehdään Holiday Club Saimaan asiakaspalvelun kautta puhelimitse puh. 0300 870 900 (puhelun hinta 0,49 €/min + pvm/mpm)  arkisin klo 9-17, lauantaisin klo 9-14.  Varatessa tulee mainita koodi ”Lokaali2022” niin saat huoneen sovitulla hinnalla.  Varaukset tulee 26.7. mennessä. Sen jälkeen huoneita voi varata saatavuuden mukaan päivän hinnalla. Toimi ajoissa, sillä tapahtumaa varten huoneita on varattu rajoitettu määrä. 

Tehdään yhdessä upea tapahtuma, jossa Etelä-Karjala esittelee parasta osaamistaan vierailleen! Tervetuloa mukaan!