Ilmoita kylätietoja

Pohjois-Savon Kylät on tärkeä tiedonvälittäjä. Tiedonvälitys koskee kyläyhdistyksiä ja kylätoimikuntia ja muita kylätoimijoita - riippumatta siitä, onko kyseinen taho Pohjois-Savon Kylät ry:n jäsen tai ei.

Autathan meitä jakamaan tärkeitä tietoja, kuten:

  • kylänne turvallisuusyhteyshenkilö tiedot (toimitamme ne eteenpäin pelastustoimelle ja ylläpidämme omassa kylärekisterissämme, joka ei ole julkinen)
  • kylänne kylätalon tiedot (julkaisemme ne kotisivuillamme)
  • ajantasaiset kyläyhdistysten tiedot (julkaisemme kotisivuillamme vain toimijan kotisivun ja/tai facebook-profiilin linkin. Kaikki muut tiedot pysyvät kylärekisterissämme)

Tämän sivun lomakkeen kautta voit ilmoittaa uudet osoitetiedot, henkilövaihdokset, uuden sähköpostiosoitteen, kylän turvallisuusvastaavan, kylätalon tiedot jne.

Täytä lomakkeesta ne kohdat, joita olet ilmoittamassa.
Tästä pääset lukemaan meidän tietosuoja & rekisteriselosteen.

Kylän tai kyläyhdistyksen tiedot:

Puheenjohtajan yhteystiedot:

Saako puheenjohtajan yhteystiedot luovuttaa Pohjois-Savon pelastuslaitoksen käyttöön, mikäli kylällä tai yhdistyksellä ei ole turvallisuusyhteyshenkilöä? *

Sihteerin yhteystiedot:

Turvallisuusyhteyshenkilön yhteystiedot:


Turvallisuusyhteyshenkilön tiedot luovutetaan myös Pohjois-Savon pelastuslaitoksen käyttöön turvallisuusviestinnän edistämiseksi. Tietoja ei käytetä ilman suostumuksia mihinkään muuhun kuin kylien turvallisuusasioiden edistämiseen. Tarkoituksena on, että suora yhteystieto edistää Pelastusviranomaisen ja kylien viestintää esimerkiksi häiriö- ja poikkeustilanteissa.

Kylätalo

ViestintäKyläturvallisuuteen liittyvää postia voi laittaa seuraaville henkilöille: *
Pohjois-Savon Kylät ry:n postia voi lähettää seuraaville henkilöille: *