Ilmoita kylätietoja

Pohjois-Savon Kylät toimii kylä- ja asukastoiminnan tiedonvälittäjänä Pohjois-Savossa. Välitämme ajankohtaista tietoa kylä- ja asukasyhdistyksille, kylätoimikunnille ja muille kylätoimijoille - riippumatta siitä, onko kyseinen taho Pohjois-Savon Kylät ry:n jäsen tai ei. 

Varmista, että teidän kylänne tiedot (puheenjohtaja / sihteeri / kyläturvallisuusyhteyshenkilö) ovat Pohjois-Savon Kylien kylärekisterissä ajan tasalla. 

Kyläturvallisuusyhteyshenkilön tiedot toimitamme eteenpäin Pohjois-Savon Pelastuslaitokselle.

Mahdollisen kylätalon tiedot julkaistaan kylätalorekisterissä kotisivuillamme.

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Alla olevan lomakkeen kautta voit ilmoittaa uudet tai muuttuneet henkilövaihdokset, osoitetiedot, uuden sähköpostiosoitteen tai kyläturvallisuusyhteyshenkilön tiedot. Antamalla yhteystiedot suostut siihen, että yhteyshenkilöille voidaan lähettää uutiskirjeitä sähköisesti / postitse ja kyläturvallisuusyhteyshenkilön tiedot luovutetaan Pohjois-Savon Pelastuslaitokselle.è Alla olevan lomakkeen kautta voit ilmoittaa uudet tai muuttuneet henkilövaihdokset, osoitetiedot, uuden sähköpostiosoitteen tai kyläturvallisuusyhteyshenkilön tiedot. Antamalla yhteystiedot suostut siihen, että yhteyshenkilöille voidaan lähettää uutiskirjeitä sähköisesti / postitse ja kyläturvallisuusyhteyshenkilön tiedot luovutetaan Pohjois-Savon Pelastuslaitokselle.
Tästä pääset lukemaan meidän tietosuoja & rekisteriselosteen.

Kylä- tai asukasyhdistyksen tai kylätoimikunnan tiedot kylärekisteriin:

Puheenjohtajan yhteystiedot:

Saako puheenjohtajan yhteystiedot luovuttaa Pohjois-Savon pelastuslaitoksen käyttöön, mikäli kylällä tai yhdistyksellä ei ole turvallisuusyhteyshenkilöä? *

Sihteerin yhteystiedot:

Kyläturvallisuusyhteyshenkilön yhteystiedot:


Kyläturvallisuusyhteyshenkilön tiedot luovutetaan myös Pohjois-Savon pelastuslaitoksen käyttöön kyläturvallisuusviestinnän edistämiseksi. Tietoja ei käytetä ilman suostumuksia mihinkään muuhun kuin kylien turvallisuusasioiden edistämiseen. Tarkoituksena on, että suora yhteystieto edistää Pelastusviranomaisen ja kylien viestintää esimerkiksi häiriö- ja poikkeustilanteissa.