Ilmoita kylätietoja

Pohjois-Savon Kylät toimii kylä- ja asukastoiminnan tiedonvälittäjänä Pohjois-Savossa. Välitämme ajankohtaista tietoa kylä- ja asukasyhdistyksille, kylätoimikunnille ja muille kylätoimijoille - riippumatta siitä, onko kyseinen taho Pohjois-Savon Kylät ry:n jäsen tai ei. 

Varmista, että teidän kylänne tiedot (puheenjohtaja / sihteeri / kyläturvallisuusyhteyshenkilö) ovat Pohjois-Savon Kylien kylärekisterissä ajan tasalla. 

Kyläturvallisuusyhteyshenkilön tiedot toimitamme eteenpäin Pohjois-Savon Pelastuslaitokselle.

Mahdollisen kylätalon tiedot julkaistaan kylätalorekisterissä kotisivuillamme.

Alla olevan lomakkeen kautta voit ilmoittaa uudet tai muuttuneet henkilövaihdokset, osoitetiedot, uuden sähköpostiosoitteen tai kyläturvallisuusyhteyshenkilön tiedot. Antamalla yhteystiedot suostut siihen, että yhteyshenkilöille voidaan lähettää uutiskirjeitä sähköisesti / postitse ja kyläturvallisuusyhteyshenkilön tiedot luovutetaan Pohjois-Savon Pelastuslaitokselle.
Tästä pääset lukemaan meidän tietosuoja & rekisteriselosteen.

Kylä- tai asukasyhdistyksen tai kylätoimikunnan tiedot kylärekisteriin:

Puheenjohtajan yhteystiedot:

Saako puheenjohtajan yhteystiedot luovuttaa Pohjois-Savon pelastuslaitoksen käyttöön, mikäli kylällä tai yhdistyksellä ei ole turvallisuusyhteyshenkilöä? *

Sihteerin yhteystiedot:

Kyläturvallisuusyhteyshenkilön yhteystiedot:


Kyläturvallisuusyhteyshenkilön tiedot luovutetaan myös Pohjois-Savon pelastuslaitoksen käyttöön kyläturvallisuusviestinnän edistämiseksi. Tietoja ei käytetä ilman suostumuksia mihinkään muuhun kuin kylien turvallisuusasioiden edistämiseen. Tarkoituksena on, että suora yhteystieto edistää Pelastusviranomaisen ja kylien viestintää esimerkiksi häiriö- ja poikkeustilanteissa.