Kylien Bisneskeissit edistää kylien liiketoimintaa

14.12.2011 00:00

Kylien Bisneskeissit on  koko maan alueella toimiva hanke kylien liiketoiminnan edistämiseksi. Tavoitteena on antaa kylille liiketoimintavalmennusta, neuvoa kyläsuunnitelmien liiketoimintaosioiden tekemisessä ja saada aikaan kylille uusia palvelusopimuksia kuntien, viranomaisten ja yritysten kanssa. Hankkeessa koostetaan hyviä kylien liiketoimintaesimerkkejä ja määritellään kylätoiminnan kautta toteutettaviksi soveltuvia yhteisöllisiä yritysideoita.

Kylien Bisneskeissit on kolmivuotinen (2011-2013), koko maan alueella toimiva hanke kylien liiketoiminnan edistämiseksi, joka toimii osana Suomen Kylätoimintaa (SYTY ry). Kylien liiketoiminta tarkoittaa tässä yhteydessä kaikkea kylissä tapahtuvaa liiketoimintaa. Ei siis pelkästään kyläyhdistyksen nimissä tehtyä tulonhankintaa.

Kylien Bisnesskeissien tavoitteena on antaa kylille liiketoimintavalmennusta, neuvoa kyläsuunnitelmien liiketoimintaosioiden tekemisessä ja saada aikaan kylille uusia palvelusopimuksia kuntien, viranomaisten ja yritysten kanssa. Hankkeessa koostetaan hyviä kylien liiketoimintaesimerkkejä ja määritellään kylätoiminnan kautta toteutettaviksi soveltuvia yhteisöllisiä yritysideoita. Lisätietoja Kylien Bisneskeisseistä täältä

Kylien Bisneskeissit  ja Pohjois-Savon Kylät ry järjestävät kylien liiketoimintaan ja uusiin palveluratkaisuihin keskittyvän päivän Pohjois-Savossa 23.3.2012. Paikka ja sisältö tarkentuvat alkuvuodesta.