Koulutukset kuntoon - ossoominen mukkaan koulutuskalenteri julkaistu

06.11.2018 08:58

Koulutukset kuntoon - ossoominen mukkaan -hankkeen koulutuskalenteri on avattu, tutustu ja ilmoittaudu mukaan. Osa hankkeen koulutuksien paikkakunnista on vielä avoinna, nyt voit vielä vaikuttaa niiden valintaan. Hanke toteutetaan Kehittämisyhdistys Kalakukon alueella eli toiveita voi esittää seuraaville paikkakunnille: Kaavi, Kuopion maaseutualueet, Rautavaara, Siilinjärvi ja Tuusniemi. 

Toivomme, että toiveita ilmoitetaan 30.11.2018 mennessä.

Koulutukset kuntoon - ossoominen mukkaan hankkeen koulutuskalenteri on avattu, tutustu ja ilmoittaudu mukaan. Osa hankkeen koulutuksien paikkakunnista on vielä avoinna, nyt voit vielä vaikuttaa. Hanke toteutetaan Kehittämisyhdistys Kalakukon alueella eli toiveita voi esittää seuraaville paikkakunnille: Kaavi, Kuopion maaseutualueet, Rautavaara, Siilinjärvi ja Tuusniemi.  Toivomme, että toiveita ilmoitetaan 30.11.2018 mennessä. 

Kommentit/ehdotukset/paikkakuntatoiveet voi lähettää sähköpostitse merja.kaija@pohjois-savonkylat.fi tai sari.vainikainen@pohjois-savonkylat.fi. Kommenttikierros on auki 30.11.2018 saakka.

Tästä linkistä pääset katsomaan koulutukset, joiden paikkakunta on vielä auki. 

Ja täältä löydät koulutuskalenterin ja kaikki koulutukset, joihin voi jo ilmoittautua.