Koulutukset kuntoon - ossoominen mukkaan hanke toteutuu Kalakukon alueella

10.09.2018 14:00

Koulutukset kuntoon - ossoominen mukkaan -hanke sai rahoituksen Kehittämisyhdistys Kalakukko ry:ltä ja hanke alkoi 1.9.2018. Hankkeen hallinnoi Pohjois-Savon Kylät ry ja osatoteuttajana on Pohjois-Savon Liikunta. Hanke tarjoaa koulutuksia maaseudun yhdistystoimijoille Kehittämisyhdistys Kalakukko ry:n alueella. 

Pohjois-Savon Kylät ry:llä ja Pohjois-Savon Liikunnalla on alkanut 1.9.2018 Koulutukset kuntoon – ossoominen mukkaan hanke, jonka kautta voimme saada maaseudun yhdistystoimijoille erilaista koulutusta tarjolle. Mutta mielellään vielä hankkeen alussa kuulemme teidän tarpeita alueilta eli jos jossakin alueella on tarvetta tietylle koulutukselle, voisimme huomioita sen nyt suunnittelu vaiheessa. Muutamia koulutuksia on jo laitettu koulutuskalenteriin ja loppuja aletaan suunnitella toiveiden pohjalta. 

Meiltä kyselleen usein myös järjestyksenvalvonta, ensiapu ja hygieniapassikoulutuksista. Muistakaa hyödyntää myös kansalaisopistojen tarjonta, kun etsitte koulutuksia.   

Yli kuntarajojen voi osallistua kansalaisopistojen koulutuksiin, joten etsikää liitteenä olevista listoista sopivia koulutuksia ja ilmoittautukaa mukaan. Emme toki voi taata, että koulutukset toteutuvat, mutta kannattaa katsoa minkä verran paikkoja on jäljellä ja monellako henkilöllä koulutus toteutuu. Ilmoittautumiset tulee tehdä kansalaisopistojen sivujen kautta, joihin linkit liitteissä. Tätä viestiä saa välittää eteenpäin ihan kaikille tahoille ja seurata eri kansalaisopistojen tarjontaa.  

Linkki Kansalaisopistojen järjestyksenvalvonta koulutuksiin.

Linkki Kansalaisopistojen ensiapukoulutuksiin.

Koulutukset kuntoon – ossoominen mukkaan – hanke alkanut, koulutuksia yhdistystoimijoille tarjolla

Koulutushanke on Kehittämisyhdistys Kalakukon alueella (Kaavi, Kuopion maaseutualueet, Rautavaara, Siilinjärvi ja Tuusniemi) ja avoin kaikille yhdistystoimijoille maaseudulla. Seuraavat päivämäärät voi laittaa jo ylös, ilmoittautumiset avataan piakkoin ja näihin koulutuksiin ovat tervetulleita kaikki maaseudun yhdistystoimijat koko hanke alueelta. Koulutukset siis suunnattua yleisesti yhdistystoimijoille ei vain tietylle yhdistysjoukolle. Hankkeen toteutamme yhdessä Pohjois-Savon Liikunnan kanssa.

2.10.2018 on tulossa Yhdistykset työnantajana –koulutus Siilinjärvellä Innocumilla klo 17.30-20.30. (ilmoittautuminen avautuu piakkoin).

9.10.2018 klo 17.30-20.30 Yhdistysten hyvä talous -koulutus, Karttulassa yhteispalvelupisteellä (ent. valtuustosali)

11.10.2018 klo 18.00-20.00 Kaavi yhdistysten mahdollisuuksien ilta, virastotalon valtuustosalissa. (ei ilmoittautumista voi tulla paikalle kiinnostuneet)

13.10.2018 Juankoski Järjestölauantai, koulutusosuus klo 12.00-14.00, yhdistysten rahoitus ja varainhankinta

22.10.2018 klo 17.30-20.30 Yhdistysten hyvä talous -koulutus Halunan kylätuvalla.

 

Lue lisää hankkeesta: http://www.pohjois-savonkylat.fi/fi/Koulutukset+kuntoon+-+ossoominen+mukkaan.html

Jatkossa koulutustiedot löytyvät sekä Pohjois-Savon Kylät ry:n sivuilta www.pohjois-savonkylat.fi että Pohjois-Savon Liikunnan sivuilta www.pohjois-savonliikunta.fi sekä hyödynnämme http://www.pohjoissavolaiset.fi sivustoa.