Vuoden vapaaehtoinen -kampanja käynnistyy 14.8.

14.08.2018 14:00

Vuoden vapaaehtoinen -kampanja käynnistyy Kansalaisareenan toimesta tänään 14.8. Kuka tahansa – niin yksityishenkilö kuin yhteisö – saa ehdottaa Vuoden vapaaehtoista Kansalaisareenan verkkosivuilla aina 14.9. asti.

Vuoden vapaaehtoinen -kampanja käynnistyy tänään 14.8. Kuka tahansa – niin yksityishenkilö kuin yhteisö – saa ehdottaa Vuoden vapaaehtoista Kansalaisareenan verkkosivuilla aina 14.9. asti.

Palkinnon saajaksi haetaan henkilöä, joka voi olla niin pitkän linjan toimija kuin innostava tulokas vapaaehtoistoiminnan saralla. Vuoden vapaaehtoinen voi toimia vapaaehtoisena millä alalla tahansa ja missä päin Suomea tahansa. Vuoden vapaaehtoinen voi olla myös yhteisönsä kantava voima, taitava innostaja, kekseliäs toiminnan kehittäjä tai jotenkin muuten ansioitunut vapaaehtoinen. Vuoden vapaaehtoiseksi ei voi valita henkilöä, joka saa työstään myös rahallista korvausta (esim. vapaaehtoistyötä tarjoavan järjestön työntekijä).

Kampanjan tavoitteena on nostaa vapaaehtoistoiminnan arvostusta ja näkyvyyttä, ja palkinnon saaja toimii seuraavan vuoden ajan vapaaehtoistoiminnan lähettiläänä.

Lokakuussa 1.-31.10. ehdotusten pohjalta suoritetaan yleisöäänestys, jonka kymmenen kärjen joukosta arvovaltainen raati valitsee Vuoden vapaaehtoisen 2018. Vuoden 2018 vapaaehtoinen palkitaan Vapaaehtoistoiminnan messuilla la 1.12.2018 Helsingin Vanhalla ylioppilastalolla.

Vuoden 2017 vapaaehtoinen on Heidi Furu Espoosta.

Voit ladata sosiaalisessa mediassa käytettäviä kuvia kampanjan verkkosivuilta: http://www.kansalaisareena.fi/vapaaehtoinen/vuoden-vapaaehtoinen-kampanjamateriaalit/.
Lisätietoa: http://www.kansalaisareena.fi/vapaaehtoinen