Vapaaehtoiseksi Maaseutuparlamenttiin - korvausta kyläyhdistykselle

19.05.2017 10:10

Etsimme vapaaehtoisia 1.-3.9.2017 järjestettävään Maaseutuparlamenttiin.

Vapaaehtoisten työpanoksesta maksamme korvausta, joka osoitetaan kyläyhdistykselle tai muulle kylätoimijalle. Korvauksen saadakseen on kyläyhdistyksen tai kylätoimijan oltava Pohjois-Savon Kylät ry:n jäsen, jäsenmaksu maksettu vuonna 2017.

Korvauksen suuruus 60 € / työvuoro (JV-kortti, EA1, Tieturva-1) tai 40 € / työvuoro.

Yhden työvuoron pituus on 6 - 8 h. Työvuoroja voi tehdä yhtenä tai useampana tapahtumapäivänä sekä ennen ja jälkeen tapahtuman. Vapaaehtoiset voivat toimia, oppaana retkibusseissa, työpajatiloissa emäntänä tai isäntänä, infossa, yleisenä oppaana, rakentaa tai purkaa aluetta/telttoja sekä toimia järjestyksenvalvojana. Työpäivinä vapaaehtoisille on tarjolla lounas ja/tai kahvi.

Maaseutuparlamentin ohjelmaan voitte tutustua osoitteessa: http://www.maaseutuparlamentti.fi/maaseutuparlamentti

Vapaaehtoistyö Maaseutuparlamentissa on palkatonta, tilapäistä, eikä edellytä erityistä ammattitaitoa. Vapaaehtoisille on ryhmätapaturmavakuutus ja olemme varautuneet maksamaan korvausta n. 60 vapaaehtoisesta. Jokainen vapaaehtoinen edustaa Leppävirtaa ja omaa kylää ollen tapahtuman käyntikortti.

Joten löytyykö teidän kyläyhdistyksestä tai kylätoimijoista innokkaita vapaaehtoisia?

Voitte ilmoittaa vapaaehtoiset sähköisellä ilmoittautumislomakkeella osoitteessa: http://www.leppavirta.fi/kylat/maaseutuparlamentti-2017/vapaaehtoiseksi-tapahtumaan tai täyttämällä paperilomakkeen ja toimittamalla sen tapahtumakoordinaattorille (ohjeet lomakkeessa). Kirjaa ilmoittautumislomakkeen kohtaan 2 yhdistys, jolle korvaus maksetaan.

Mikäli, ette ole vielä Pohjois-Savon Kylät ry:n jäsen, voitte liittyä jäseneksi osoitteessa: http://www.pohjois-savonkylat.fi/fi/J%C3%A4senyys.html

Tehdään yhdessä Mahdollisuuksien Maaseutuparlamentti