Tutustu, innostu ja osallistu Maaseutuparlamenttiin

02.05.2017 12:00

Maaseutuparlamentti Leppävirralla 1.-3.9.2017

Maaseutuparlamentti 2017 -tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa tässä laajuudessa Suomessa Leppävirralla 1.-3.9.2017. Luvassa on ainutlaatuinen ja historiallinen elämys kaikille maaseudusta kiinnostuneille kylistä kaupunkeihin. Tapahtuma on osa Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa.

Tutustu, innostu ja osallistu Maaseutuparlamenttiin

Maaseutuparlamentti Leppävirralla 1.-3.9.2017

Maaseutuparlamentti 2017 -tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa tässä laajuudessa Suomessa Leppävirralla 1.-3.9.2017. Luvassa on ainutlaatuinen ja historiallinen elämys kaikille maaseudusta kiinnostuneille kylistä kaupunkeihin. Tapahtuma on osa Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa.

– Tapahtumassa kiteytetään tahtotila suomalaisen maaseudun kehittämisen tulevaisuudelle, mahdollistetaan eri tahojen kohtaamisia ja uusien kumppanuuksien solmimisia sekä edistetään uusien innovaatioiden syntymistä, kertoo Maaseutupolitiikan neuvoston pääsihteeri Christell Åström.

Maaseutuparlamentin ohjelma julkaistu

Viikonvaihteen aikana valovoimaisia puhujia, 19 retkeä savolaisiin yrityksiin, luontomatkailukohteisiin ja kehittäjäkyliin. Neljäkymmentä työpajaa mm. kumppanuudesta, yrittäjyydestä ja hyvinvoinnin edistämisestä. Maaseutuparlamentti tehdään yhdessä - kylistä kaupunkeihin, yhdistyksistä valtionhallintoon.

– Mukana on jo yli 40 yhteistyötahoa, jotka antavat yhdessä satoja tunteja aikaa ohjelman suunnittelulle ja toteutukselle, kertoo pääsihteeri Christell Åström Maaseutupolitiikan neuvostosta, joka on tapahtuman pääjärjestäjä.

Lue lisää http://www.maaseutuparlamentti.fi/maaseutuparlamentti

Tutustu, innostu ja osallistu

Maaseutuparlamentti kokoaa maaseudun kehittämisestä ja maaseutupolitiikasta kiinnostuneet toimijat koko Suomesta Leppävirralle Pohjois-Savoon.

Osallistumismaksut

1.-3.9. (pe-su), maksu 94 €
2.-3.9. (la-su), maksu 85 €
Huom! Majoitus ei sisälly osallistumismaksuun. Muista siis varata majoituksesi itse.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu nettilomakkeen kautta. Lomakkeella valitset samalla perjantain retken sekä lauantain työpajat. Ilmoitathan samalla myös, mikäli aiot osallistua iltaohjelmaan perjantaina ja lauantaina.

Onnistuneesta ilmoittautumisesta tulee välittömästi automaattivahvistus sähköpostiisi. Huom! Automaattivastaus voi ohjautua sähköpostisi roskapostikansioon, joten tarkistathan myös tämän. Mikäli sinulla on ilmoittautumislomakkeeseen tai ilmoittautumiseen liittyviä kysymyksiä, ota yhteyttä sähköpostitse maaseutuparlamentti(at)pohjois-savonkylat.fi. 

Maaseutuparlamentti 2017 tehdään yhdessä

Maaseutuparlamentti tehdään yhdessä - kylistä kaupunkeihin, yhdistyksistä valtionhallintoon.

– Mukana on jo yli 40 yhteistyötahoa, jotka antavat aikaa ohjelman suunnittelulle ja toteutukselle niin, että ohjelmasta syntyy vaikuttava ja ikimuistoinen, sanoo Åström. Tätä on maaseudun kehittäminen ja näin syntyy myös maaseutupolitiikka - alhaalta ylös, ylhäältä alas ja horisontaalisesti, hän toteaa.

Maaseutuparlamentin päävastuutahona toimii Maaseutupolitiikan neuvosto MANE. Pääjärjestäjät yhteistyössä MANEn kanssa ovat: Maaseutuverkosto, Suomen Kylätoiminta ry, Maa- ja metsätaloustuottajain keskusliitto MTK ry sekä Pohjois-Savon kylät ry.

Koe maaseudun mahdollisuuksien voima. Nähdään Leppävirralla!

Lisätiedot:
Christell Åström, pääsihteeri, Maaseutupolitiikan neuvosto, p. 050 574 7993, etunimi.sukunimi@mmm.fi
Merja Kaija, kyläasiamies, Pohjois-Savon Kylät ry, p. 045 179 1070, etunimi.sukunimi@pohjois-savonkylat.fi
Antonia Husberg, viestintävastaava, Maaseutupolitiikan neuvosto, p. 050 309 5870, etunimi.sukunimi@mmm.fi
Seija Heiskanen, tapahtumakoordinaattori, Pohjois-Savon Kylät ry (to-pe) p. 050 411 5666,   info@pohjois-savonkylat.fi
 
Seuraa ja tykkää Maaseutuparlamentti 2017 -tapahtumasta somessa:
https://www.facebook.com/maaseutuparlamentti  
https://www.instagram.com/maaparlamentti/  
https://twitter.com/maaparlamentti

 

www.maaseutuparlamentti.fi