Järjestökysely kaikille pohjoissavolaisille järjestötoimijoille

22.03.2016 10:37

Pohjoissavolainen järjestötoimija osallistu järjestökyselyyn ja vaikuta. 

Vastaamalla kyselyyn olet mukana tuottamassa tärkeää tietoa Pohjois-Savon alueella toimivien järjestöjen nykytilasta sekä tulevaisuuden näkymistä. Tuloksia hyödynnetään Pohjois-Savon järjestöyhteistyön kehittämisprosessissa.

Kysely on tarkoitettu kaikille Pohjois-Savon alueella toimiville järjestö- ja yhdistystoimijoille. Vastauksia voi lähettää 29.3.2016 asti.

Hei pohjoissavolainen järjestötoimija!

Osallistu Pohjois-Savon järjestökyselyyn ja vaikuta. Vastaamalla kyselyyn olet mukana tuottamassa tärkeää tietoa Pohjois-Savon alueella toimivien järjestöjen nykytilasta sekä tulevaisuuden näkymistä. Tuloksia hyödynnetään Pohjois-Savon järjestöyhteistyön kehittämisprosessissa.

Kysely on tarkoitettu kaikille Pohjois-Savon alueella toimiville järjestö- ja yhdistystoimijoille. Vastauksia voi lähettää 29.3.2016 asti.

Kyselyn toteuttaa Pohjois-Savon Sosiaaliturvayhdistys ry tilaamanaan opinnäytetyönä Humanistisesta ammattikorkeakoulusta yhteistyössä JAKE- järjestö- ja kansalaistoiminnan kehittämishankkeen kanssa. www.jake-hanke.fi

Lisätietoja:

Henna Ovaskainen, opinnäytetyöntekijä

Kansalaistoiminnan ja nuorisotyön koulutusohjelma (yhteisöpedagogi) Humanistinen ammattikorkeakoulu henna.ovaskainen@humak.edu

Ismo Linnus, Pohjois-Savon Sosiaaliturvayhdistys ismo.linnus@neuroliitto.fi p. 040 0976741

Alla linkki kyselyyn:

https://www.webropolsurveys.com/R/D867DDD641982DE7.par