Liity jäseneksi Pohjois-Savon Kyliin

07.01.2016 09:27

Haluatko olla mukana kehittämässä kylä- ja asukastoimintaa Pohjois-Savossa? Ja olla samalla saamassa uusinta tietoa kylä- ja asukastoimintaan liittyen? Liity nyt Pohjois-Savon Kylät ry:n jäseneksi. 

Haluatko olla mukana kehittämässä kylä- ja asukastoimintaa Pohjois-Savossa? Ja olla samalla saamassa uusinta tietoa kylä- ja asukastoimintaan liittyen? Liity nyt Pohjois-Savon Kylät ry:n jäseneksi. Jäseneksi voivat liittyä yksityiset henkilöt 20 € jäsenmaksulla ja yhdistykset 30 € jäsenmaksulla per vuosi. Kannatusjäseneksi voivat liittyä niin yksityiset henkilöt sekä yhteisöt 100 € jäsenmaksulla.

Liittyä voit klikkaamalla tätä linkkiä ja täyttämällä tiedot sähköisesti jäsenlomakkeella tai ottamalla yhteyttä Pohjois-Savon Kylät ry:n kyläasiamies Merja Kaijaan 045 1791070 tai pohjoissavonkylat@gmail.com

Pohjois-Savon Kylät ry toimii maakunnallisena kyläyhdistyksenä, toimien kylä- ja asukastoiminnan edunvalvojana, kylätoiminnan kehittäjänä sekä viestimme ja tiedotamme kylä- ja asukastoimintaan liittyvissä ajankohtaisissa asioissa.