Vielä ehtii mukaan kilpailuun!!!!

Julkaistu 09.08.2013

Alkusyksyn tohinat käynnistyvät pikkuhiljaa ja toivottavasti kaikki ovat ehtinet ladata akkuja edes vähäsen.

Aluksi toivotan onnea Etelä-Tuusniemen kylälle, joka on valittu maakunnan  Vuoden Kyläksi 2013. Valinnan perusteluina oli, että Etelä-Tuusniemen kylällä toiminta on aktiivista, pitkäjänteistä, monipuolista, kultturellia, ja ennakkoluulotonta kylän laaja-alaista kehittämistä yhdessä kunnan kanssa.

Toinen yhtä merkittävä onnittelu menee Sonkajärven kunnalle, joka on valittu vuoden kylämyönteisimmäksi kunnaksi vuodelle 2013 Pohjois-Savossa. Komea pokaali luovutettiin Sonkajärven Eukonkantokisojen yhteydessä.

Lisäksi haluan muistuttaa tällä kirjeellä akuuteimpia asioita:

KILPAILU

Pohjois-Savossa on monia hienoja kesäteattereita, joita pyörittävät käytännössä kylät (kyläläiset). Tienatkaa kyläyhdistykselle hieman rahaa ja esittäkää parhaita paloja kesän esityksistä Pohjois-Savon Kylien 20-vuotisjuhlassa. Vielä ehtii ilmoittautua mukaan. Hallitus pitää kokousta 15.8.2013 ja kaikki sitä ennen tulleet ehdotukset käsitellään.

Pohjois-Savon Kylät ry on julistanut 20-vuotisjuhlan tilaisuuden ohjelmista kilpailun, joista 3 parasta palkitaan. Ohjelmat voivat olla melkein mitä tahansa mitä voidaan esittää juhlassa, kestoltaan maksimissaan 15 min.  Parhaat ohjelmat palkitaan seuraavasti:

1.Palkinto 500€
2.Palkinto 200 €
3.Palkinto 100 €

Kuvailkaa kilpailuun ilmoittautumisen yhteydessä minkälainen ohjelma on ja sen perusteella juhlan työryhmä valitsee 3-4 parasta esitettäväksi juhlassa. Ilmoittautumiset 14.8. mennessä kyläasiamies Jarkko Pitkäselle, 0500 269299 tai kylaasiamies@tietojakone.com

PALKITSEMISET

Onko teidän kyläyhdistyksessä paljon toimineita ansioituneita aktiivisia henkilöitä, joita voisi palkita yhdistyksen juhlavuoden päätapahtumassa?

Pyydämme ehdotuksia kylissä pitkään työtä tehneistä henkilöistä, jotka ovat merkittävästi vaikuttaneet oman kylän kehittämiseen tai ovat vaikuttaneet laajemmin yhteistyöverkostoissa. Ansiomerkkihakemukset perusteluineen 30.7. mennessä kyläasiamies Jarkko Pitkäselle, 0500 269299 tai kylaasiamies@tietojakone.com

Hyvää loppukesää toivotellen Jarkko Pitkänen