Vapaaehtoistenpäivä valtakunnallinen

05.12.2018 - 05.12.2018

Vapaaehtoisten päivää juhlitaan valtakunnallisesti 5.12.2018

Joka toinen meistä on sellainen – vapaaehtoinen! Keskiviikkona 5. joulukuuta vapaaehtoiset ja vapaaehtoistyö saavat erityistä huomiota, kun Suomessa vietetään Kansainvälistä Vapaaehtoisten päivää.

Kansalaisareena kutsuu yhteisöt ja vapaaehtois- ja vertaistoiminnan aktiivit ympäri Suomen osallistumaan vapaaehtois- ja vertaistyöstä käytävään keskusteluun, juhlistamaan vapaaehtoisuutta, kiittämään ja kannustamaan vapaaehtoisia ja vertaisia sekä järjestämään vapaaehtoisaiheisen tapahtuman aikavälillä 26.11.-5.12.
Osana kampanjaa toteutamme valokuvahaasteen, johon olisi mahtavaa nähdä myös valikkoyhteisöjen tarttuvan. Haluamme tuoda näkyväksi vapaaehtoistyön kirjoa, joten toivomme kaikkien Suomen vapaaehtoisten jakavan kuvan vapaaehtoistyöstään sosiaalisessa mediassa hashtagilla #vapaaehtoistenpaiva. Kuvaan voi merkitä myös Kansalaisareenan sometilit. Valokuvahaasteen kampanja-aika on 14.11.-5.12.


Oletko kiinnostunut osallistumaan Vapaaehtoisten päivän kampanjointiin laajemmin? Ota yhteyttä, niin sovitaan yhteistyöstä. :)


Lue lisää: http://www.kansalaisareena.fi/vapaaehtoistenpaiva/