Suonenjoki Järjestölauantai

06.10.2018 10:00 - 06.10.2018 14:00

Järjestölauantai 6.10.2018 klo 10-14 Futuria, Jalkalantie 6, Suonenjoki (lataa PDF esite tästä)

Järjestölauantait ovat osa Pohjois-Savon järjestöstrategiatyötä sekä mahdollisuus tutustua ja tuoda tietoja Pohjoissavolaiset.fi – järjestötietopalveluun ohjatusti. Suonenjoen ohjelmassa on lisäksi koulutusta yhdistysten rahoitukseen ja varainhankintaan liittyen. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille järjestö- ja yhdistystoimijoille.

Tilaisuuteen voit osallistua myös etäyhteydellä! Kun haluat osallistua etäyhteydellä, ilmoita tämä lisätietoja kohdassa. Saat sähköpostiisi osallistumislinkin ennen tilaisuutta.

Ilmoittautumiset 30.9 mennessä. (tästä linkistä)
Ikätietoa hyödynnämme hankkeen rahoittajan vaatimassa toiminnan arvioinnissa. Ilmoittautumisen yhteydessä voit kirjata lisätietoja kohtaan, jos yhdistyksellänne on valmis aihe tai teema, mihin liittyen mietitte rahoituksen hakemista.

Tilaisuuden ohjelmassa:

Järjestöjen Savo 2035 – strategiaseinä

Tule ja osallistu Pohjois-Savon järjestöjen ja yhdistysten yhteisen tulevaisuuden rakentamiseen, järjestöstrategian tekemiseen – kiinnitä kommenttisi, ideasi ja näkemyksesi Seinään!

Pohjoissavolaiset.fi – järjestötietopalvelu
  • Tutustutaan järjestötietopalveluun ja sen hyötyihin
  • Saat opastusta sivuston käyttöön ja ohjeita tietojen ilmoittamiseen
  • Ilmoitetaan valitsemasi tiedot yhdessä
  • Ota mukaasi oma tietokone tai tabletti, jos sinulta löytyy
Ideoita yhdistysten rahoitukseen ja varainhankintaan

Ilmoittautumisen yhteydessä voit kirjata lisätietoja kohtaan, jos yhdistyksellänne on valmis aihe tai teema, mihin liittyen mietitte rahoituksen hakemista.

Tilaisuuden järjestää Sakke-hanke ja koulutusosion toteuttaa Pohjois-Savon Kylät ry osana Kyläpäällikkö-koulutusta,jonka toteutusta tukee Keskitien tukisäätiö, Maaseudun Sivistysliitto sekä Suomen Kylät ry