PUHDASTA PALVELUA -hygieniapaja yhdistysten tapahtumajärjestäjille

17.01.2018 17:00 - 17.01.2018 21:00

Keiteleellä, yhtenäiskoulun Suvanto-ruokalassa, Koulutie 3 - 4, 72600 Keitele

Mitä pitää ottaa huomioon, kun järjestämme tapahtumia, joissa on kahvi- tai ruokatarjoilua, makkaranmyyntiä tai käsitellään muuten elintarvikkeita? Elintarvikehygienia on yksi osa tapahtumien turvallisuutta!
 
Tule mukaan työpajailtaan, jossa käsitellään asiaa tapahtumia järjestävien yhdistystoimijoiden näkökulmasta. Opitaan yhdessä ja vaihdetaan ajatuksia ja kokemuksia. Työpajaa vetää Kirsi Sarkkinen Itä-Suomen Hygieniapalvelusta.
 
Työpaja on kaikille avoin ja maksuton. Illan päätteeksi osallistujilla on mahdollisuus halutessaan suorittaa hygieniapassitesti. Testi ja todistus maksavat 11 €/hlö ja maksu suoritetaan käteismaksuna paikan päällä. Hygieniapassitestiin osallistujilla on ehdottomasti oltava mukana virallinen, kuvallinen henkilötodistus. Illan aikana käytetään oppikirjaa, jonka saa tilaisuudessa lainaksi ja jos sen haluaa ostaa omakseen, hinta on 12 €/kpl. 
 
Ilmoittautumiset 9.1.2018 mennessä sähköisellä lomakkeella tai sähköpostitse tuula.palojarvi@pohjois-savonkylat.fi tai puh. 046 9205 766.
 
Mukaan mahtuu 40 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Työpajailta järjestetään, mikäli ilmoittautujia on vähintään 10.
 
Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. 
Tervetuloa!