• Olisiko kotipaikkakunnallanne/kylällänne tarvetta uudelle liikunnalliselle toiminnalle?
  • Voisitteko yhdistää paikkakunnan yhdistyskentän resursseja ja lähteä yhteistyöllä synnyttämään ja kokeilemaan uutta liikunnallista toimintaa esimerkiksi paikkakunnan/kylän perheille?
  • Auttaisiko, jos toiminnan suunnitteluun ja käynnistämiseen tulisi toiminnan koordinoinnin tuki Koulutuksen kuntoon – ossoominen mukkaan -hankkeen (Leader) naisilta?

Jos vastasit kaikkiin kysymyksiin KYLLÄ ja paikkakuntanne/kylänne sijaitsee Kehittämisyhdistys Kalakukko ry:n toiminta-alueella (=Kaavi, Kuopion maaseutualueet, Rautavaara, Siilinjärvi, Tuusniemi), nyt Teillä on mahdollisuus ilmoittautua mukaan Koulutuksen kuntoon – ossoominen mukkaan -hankkeen LIIKUNNALLISEN TOIMINNAN KÄYNNISTÄMISEN PILOTTIIN.
 
Pilottiin otetaan mukaan kaksi ensiksi ilmoittautunutta paikkakuntaa/kylää. Kumpikin pilotti rakentuu viidestä yhdistysten luona pidettävästä tapaamisesta. Tapaamisissa mm. ideoidaan ja suunnitellaan toiminta, selvitetään mahdolliset pilotoinnin rahoituskanavat, käynnistetään toiminta ja edistetään toiminnan jatkumista. Ilmoittaudu pilottiin niina.markkanen@pohjois-savonliikunta.fi / 050 322 3971 tai sari.vainikainen@pohjois-savonkylat.fi / 050 470 2383.