• Olisiko kotipaikkakunnallanne/kylällänne tarvetta uudelle liikunnalliselle toiminnalle?
  • Voisitteko yhdistää paikkakunnan yhdistyskentän resursseja ja lähteä yhteistyöllä synnyttämään ja kokeilemaan uutta liikunnallista toimintaa esimerkiksi paikkakunnan/kylän perheille?
  • Auttaisiko, jos toiminnan suunnitteluun ja käynnistämiseen tulisi toiminnan koordinoinnin tuki Koulutuksen kuntoon – ossoominen mukkaan -hankkeen (Leader) naisilta?

Jos vastasit kaikkiin kysymyksiin KYLLÄ ja paikkakuntanne/kylänne sijaitsee Kehittämisyhdistys Kalakukko ry:n toiminta-alueella (=Kaavi, Kuopion maaseutualueet, Rautavaara, Siilinjärvi, Tuusniemi), nyt Teillä on mahdollisuus ilmoittautua mukaan Koulutuksen kuntoon – ossoominen mukkaan -hankkeen LIIKUNNALLISEN TOIMINNAN KÄYNNISTÄMISEN PILOTTIIN.
 
Pilottiin otetaan mukaan kaksi ensiksi ilmoittautunutta paikkakuntaa/kylää. Kumpikin pilotti rakentuu viidestä yhdistysten luona pidettävästä tapaamisesta. Tapaamisissa mm. ideoidaan ja suunnitellaan toiminta, selvitetään mahdolliset pilotoinnin rahoituskanavat, käynnistetään toiminta ja edistetään toiminnan jatkumista.

 

Ensimmäinen pilotti tapahtuu Tuusniemellä. Lue lisää täältä.