Kyläinfo ja sijaintitietolomake

Kehittyvät Kylät - palveluita tuottamassa hankkeessa huomattiin, että monelta puuttuu niin kotoa kuin mökiltä sekä yhteisistä tiloista sijaintitiedot. Näitä sijaintitietolappuja tehtiin kylille sekä koteihin hankkeen aikana useita satoja kappaleita. Nyt nämä pohjat on tehty sähköiseen muotoon eli jokainen voi näitä täyttää ja tulostaa itselleen tarvittavan määrän.

Muistakaa päivittää tiedot ja laittaa tämä sijaintitietolomake helposti näkyvillä olevaan paikkaan. Hätätilanteessa avun saaminen nopeutuu, kun osaat kertoa missä olet. 

KYLÄINFO 

Lataa tästä linkistä auki Kyläinfon täyttöpohja. Lomake avautuu PDF muodossa uuteen ikkunaan. Tallenna lomake sitten omalle koneelle. Avaa lomake ja aloita täyttäminen. Kun viet hiiren osoittimen kysymysmerkin kohdalle saat apua, mitä kohtaan tulee täyttää. Alla näet kuvan Kyläinfosta, jonka jokainen täyttää kylän omilla tiedoilla. Kyläinfo on tehty kahdelle A4 sivulle, jotka on hyvä laittaa vierekkäin tai päällekkäin esille. Tulostetun lomakkeen voi halutessaan laminoida.

Koordinaatit voit hakea, joko Karttapaikasta tai 112- sovelluksesta, siitä paikasta minne kyläinfo sijaitetaan.  

 

SIJAINTITIETO KOTIIN TAI MÖKILLE

Lataa tästä linkistä auki kotiin Hätätilanteessa lomake. Lomake avautuu PDF muodossa uuteen ikkunaan. Lomake neuvoo mitä tyhjille riveille tulee täyttää. Koordinaatit voit hakea joko Karttapaikasta tai 112 sovelluksesta, kun olet kotona. Tulosta lomake, voit halutessasi sen laminoida ja sijoita näkyvälle paikalle kotiin.