Kutsumme jokaisen kylän juhlistamaan satavuotiaan Suomen itsenäisyyttä. Juhlia voi järjestämällä oman näköistään toimintaa Avoimet Kylät – päivänä! Juhlinnan lisäksi tapahtumalla lisätään kylätoiminnan näkyvyyttä, markkinoidaan kyliä vierailu- ja asuinpaikkana ja madalletaan kynnystä tutustua lähikyliin.

 Kannattaa osallistua!
Avoimet Kylät – päivä järjestään kesällä 2017 valtakunnallisesti jo kolmatta kertaa. Ympäri Suomen kylät toivottavat vierailijat tervetulleiksi yhtä aikaa. Suomen juhlavuonna mukaan toivotaan entistä useampia kyliä moninaisine tapahtumineen. Edellisten vuosien tapahtumista löydätte lisätietoa osoitteesta www.avoimetkylat.fi.

Toivomme, että mahdollisimman moni kylä yhteistyötahoineen lähtisi innolla mukaan! Päivän ohjelma kylällä voi olla mitä tahansa: tanssit, markkinat, ruokailua, liikuntaa, esityksiä, huutokauppa, tonttien esittelyä tai mitä ikinä ohjelmaa kylällä haluattekaan järjestää. Tarkoitus on, että tilaisuus on kaikille avoin ja ohjelma sellaista, että se houkuttelee kävijöitä tutustumaan kylänne toimintaan ja käyntikohteisiin.

Pohjois-Savon Kylät ry yhteistyössä Suomen Kylätoiminta ry:n ja muiden maakunnallisten kyläyhdistysten kanssa hoitaa päivän yleismarkkinointia, kuten valtakunnallisen mainoskampanjan, mediatiedottamisen, nettisivut ja some-markkinoinnin.

Lopulliset sitoumukset mukanaolosta tarvitsemme viimeistään 31.03.2017. Ilmoittautuminen on tärkeää koordinoinnin ja yhteisen markkinoinnin vuoksi. Ilmoittautua voitte tehdä webropol linkistä: https://www.webropolsurveys.com/S/79D2AC3DE531A268.par

Kutsun Kylille mukaan Avoimet Kylät tapahtumaan kylille löydät PDF muodossa tästä linkistä.

Lisätietoja Pohjois-Savon Kylät ry:n kyläasiamies Merja Kaijalta 045 1791070 tai merja.kaija@pohjois-savonkylat.fi

Tervetuloa mukaan!

 

Kylät voivat käyttää valtakunnallista materiaalia, joka löytyy www.avoimetkylat.fi / materiaali kylille

tai klikkaa materiaaleihin tästä suoraan.